Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Zakaj so programerski tečaji tako dragi?

Ali so res? Kakšna je razlika med brezplačnimi in plačljivimi programerskimi tečaji? Zakaj bi plačal/a fitnes, če lahko enake rezultate dosežeš z vadbo doma? Zakaj bi plačal/a za novice na Financah, če lahko brezplačne bereš na 24ur, Siol.net ali kateri drugi spletni strani? No, razlika je seveda v kakovosti in vrednosti.

Sedaj je čas, da povemo, zakaj je SmartNinja tako super in zakaj moraš obiskati naš tečaj ne glede na ceno… Brez skrbi, ne bomo naredili tega, saj se zavedamo, da tukaj ne gre za nas, ampak zate!

Na srečo smo si različni in nekateri imate radi brezplačne načine pridobivanja znanja, in s tem ni nič narobe, ker konec koncev ne gre za ceno, temveč za vrednost, ki jo potrebuješ v določeni situaciji. V življenju običajno plačujemo za stvari in storitve, od katerih imamo določene koristi, kot je na primer služba po končanem tečaju programiranja.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_smartninja zaposlitev 1520925402

Menimo, da je pomembno pridobivati nova znanja, vendar je še toliko pomembneje, da jih znamo tudi uporabiti. Če razmišljaš, da bi se udeležil/a programskega tečaj SmartNinja samo zato, da preizkusiš nekaj novega, potem ti priporočam, da najprej obiščeš brezplačne spletne kanale za učenje programiranja na Youtubu ali obiščeš naš info dan, kjer se lažje prepričaš, ali je programiranje nekaj, kar bi počel/a v življenju. Če še ne veš, kje začeti, si lahko prebereš zadnji blog: Kateri je najboljši programski jezik za začetnike? Če pa ti je programiranje resnično všeč in resnično verjameš, da lahko opravljaš delo kot programer/ka, potem ti svetujem, da se udeležiš enega od naših tečajev SmartNinja.

Zakaj – zato:

  • Odlični inštruktorji: Sodelujemo s 50+ inštruktorji, ki z nami rastejo in poskušajo postati še boljši. V raziskavah na koncu tečaja naši inštruktorji dosegajo povprečno oceno 9 od 10, kar je odlično. Ni dovolj, da imajo naši SmartNinja inštruktorji usvojene samo programske veščine, nujno morajo imeti razvite tudi socialne veščine, saj se lahko le tako razumejo z vsemi tečajniki v skupini in jim pomagajo med tečajem ali po njem.
  • Vsebinska podpora: Pomembno je, da se skozi posamezne učne ure sproti zazna in odpravlja napake – tako lahko hitro razjasniš zadeve in nemoteno nadaljuješ predavanja. S prvim dnem tečaja dobiš dostop do kurikuluma, kjer je celotna učna vsebina s praktičnimi primeri. Vedno se lahko vrneš nazaj ali si prebereš vnaprej in se s tem tudi pripraviš na naslednja predavanja. Vedno lahko tudi postaviš vprašanje svojemu inštruktorju ali drugim tečajnikom na našem spletnem forumu.
  • Nadgradnja znanja: Po končanem tečaju Web Development 1 lahko pridobljeno znanje še nadgradiš na Web Development 2.
  • SmartMatching dogodek: Po programu Web Development 2 imaš priložnost, da se srečaš s slovenskimi IT-podjetji, kjer dobiš priložnost, da pokažeš in dokažeš svoje programerske veščine. Kar nekaj naših tečajnikov je po dogodku dobilo zaposlitev kot junior developer/ka.
  • Povej na glas: Nudimo priložnost, da z nami deliš ideje in misli ter nam pomagaš, da tako postanemo še boljši, zato ne odlašaj in nas kontaktiraj.

Če malce povzamemo – obstajajo dobri tečaji in obstajajo slabši, le odločiti se moraš, kateri ti trenutno bolj ustreza. Edina stvar, ki je pomembna, je, kakšno vrednost ima tečaj zate. Tako eni kot drugi imajo pozitivne in negativne strani, samo ugotoviti moraš, kaj iščeš in v kaj si pripravljen/a vlagati svoj čas, trud in denar.

Nadaljuj z branjem