Blog

Novice, inspiracija in namigi

Zaključili smo še en uspešen SmartMatching event!

Zaključili smo še en uspešen SmartMatching event!

20.06.2017 Urška Petrič

V četrtek, 15.6.2017 je potekalo že drugo SmartMatching srečanje.

Tako, kot prvo srečanje, smo tudi to organizirali s pomočjo Zavoda Ypsilon in CEED Slovenija. V ponedeljek so se tečajniki s pomočjo Mateja Delakorde pripravili na srečanje s potencialnimi delodajalci. Matej je trenutno zelo aktiven kot trener mladih iskalcev zaposlitve. Udeležencem je podal kup zanimivih in uporabnih napotkov - super popotnica. Priprav na razgovor ni nikoli dovolj in izboljšanje nastopa in predstavitve je ključnega pomena.

V četrtek so se tečajniki srečali s predstavniki podjetij in se začeli dogovarjati o možnostih za prakso. V sproščenem vzdušju so se tečajnikom predstavila podjetja 1Tap Limited, Netis, Agile Drop, In2 grupa, Ascalab, Borza terjatev in nekaj startupov, ki so trenutno tik pred zaključkom programa v ABC Acceleratorju.

Po predstavitvi podjetij je bil čas namenjen mreženju.

Večina tečajnikov, ki se udeleži SmartMatching dogodka, je pri nas opravilo oba tečaja: Web development 1 in 2. Ker povpraševanje po SmartNinja tečajnikih raste in ker je dogodek nasledil prvega, prav tako uspešnega (SmartMatching #1), bomo naslednjega organizirali ob naslednjem zaključku tečaja Web development 2.

Naslednji tečaj Web development 2 načrtujemo po končanih dopustih, v drugi polovici avgusta. Mesta se že polnijo, hitro si zagotovi svoje.

Poglej si naše tečaje

Programiranje za začetnike (online)

Programiranje za začetnike (online)

Kjerkoli 15.11.2021

Nauči se osnov programiranja in postani programer/ka! Na tečaju se uporablja programski jezik Python, ki je eden najbolj priljubljenih programskih jezikov.

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj
Web development 1 (online)

Web development 1 (online)

Kjerkoli 10.01.2022

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!