Blog

Novice, inspiracija in namigi

Prvi udeleženci SmartNinja prakse!

Prvi udeleženci SmartNinja prakse!

05.04.2017 Urška Petrič

Pred enim tednom smo skupaj z Zavodom Ypsilon in CEED Slovenija organizirali prvo srečanje tečajnikov, ki so zaključili z Web development 2 tečajem in predstavniki podjetij, pri katerih imajo možnost opravljanja prakse.

Srečanje je potekalo v sproščenem vzdušju. Tečajnike je na srečanje s potencialnimi sodelavci pripravil Matej Delakorda iz CEED Slovenija. Matej je trenutno zelo aktiven kot trener mladih iskalcev zaposlitve.

Pred srečanjem so vsi udeleženci dobili nalepko z imenom in priimkom, v barvi, ki je narekovala ali gre za tečajnika ali za podjetje. Vsak predstavnik podjetja je najprej na kratko predstavil podjetje in razložil, kakšne tehnologije uporabljajo. Dogodka so se udeležili Optiweb, Nevron, Enki, Kompas Xnet, FrodX, PovioLabs, D.labs, Vitis tech, Trogon in Panlab.

Po kratki predstavitvi podjetij je bil čas za mreženje. Udeleženci so se pogovorili o možnostih sodelovanja in opravljanja prakse.

Kmalu pa začnemo z novim tečajem Web development 2, po katerem bodo imeli tečajniki spet možnost opravljanja prakse pri naših partnerskih podjetjih.

Fotografije: Zavod Ypsilon

Poglej si naše tečaje

Web development 1 (online)

Web development 1 (online)

Kjerkoli 10.01.2022

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj
SQL in baze podatkov (online)

SQL in baze podatkov (online)

Kjerkoli 17.01.2022

Znanje načrtovanja podatkovnih baz je ena najpomembnejših veščin pri razvoju IT produktov. Prijavi se in se ga nauči!

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!