Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

Web development 1 (online)

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

Kjerkoli 05.09.2022 - 24.11.2022

Prijavi se na tečaj spletnega programiranja, ki te popelje od popolnega začetnika/ce do trdnih osnov programiranja.

Naučil/a se boš front-end jezike: HTML in CSS ter jih začinil/a s popularnim ogrodjem Bootstrap. Za back-end programiranje boš spoznal/a programski jezik Python, v katerem boš naredil/a svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložil/a na spletni strežnik, da bo lahko do nje dostopal kdor koli. Za nameček pa boš spoznal/a še vsa ključna orodja in postopke, ki jih pri delu uporabljajo IT podjetja in startupi, kot so npr. GIT in GitHub ter wireframing.

Tečaj bo potekal v živo preko interneta oz. bolj natančno preko video konference.

online course

Program

Prvi del: Front-end development

Vsakdo naredi svoje prve korake v svet spletnih strani s front-end jeziki HTML in CSS. Ob tem boš spoznal/a še popularno CSS ogrodje Bootstrap ter si začel/a graditi svoj programerski CV z GitHubom.

Drugi del: Osnove programiranja v Pythonu

Spoznal/a boš osnove programiranja v Pythonu, ki je zaradi svoje čiste in elegantne sintakse eden izmed najbolj priljubljenih programskih jezikov.

Tretji del: Back-end development s Pythonom

Vsaka (resna) spletna stran potrebuje poleg front-enda tudi back-end. Tega bomo izgradili s pomočjo Pythona ter spletno stran naložili na Heroku spletno gostovanje (Amazon Web Services - AWS).

Tečaj je zelo praktično usmerjen - tekom tečaja boš sprogramiral/a več kot 20 manjših projektov, s katerimi boš nabral/a programersko kilometrino ter jih lahko vključil/a v svoj programerski CV na GitHubu.

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 449,00 EUR - to je kar 50% popust oziroma le 19 EUR na lekcijo. Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 899,00 EUR.

Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. Obročno odplačevanje pomeni plačilo kotizacije v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico oz. ostalih 50 % kotizacije pa 1 mesec po začetku tečaja. Če se želiš poslužiti obročnega odplačevanja, to omeni v prijavnem obrazcu v polju "Nam želiš še kaj sporočiti".

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

Termini in način izvedbe lekcij

Tečaj poteka dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek, od 17.00 do 18.30 (skupno je 24 e-srečanj po 2 šolski uri).

Srečanja tečaja bodo potekala preko video konference (video klica), izven srečanj pa bo inštruktor tečajnikom na voljo preko chat platforme Slack.

online course

Kaj potrebujem pri sebi

Vsak udeleženec potrebuje računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter solidno internetno povezavo.

Kaj, če kdaj manjkam?

Vsi tečajniki imajo dostop do naše SmartNinja Student platforme, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam/a.

Prav tako bo inštruktor snemal svoje lekcije, ter jih delil z manjkajočimi tečajniki, da si bodo lahko lekcijo kasneje ogledali sami.

Tekom Web development tečaja pa je tudi pet ponovitvenih srečanj, kjer se ne jemlje nove snovi, ampak ponavlja in utrjuje staro. Tudi na teh srečanjih se lahko nadoknadi zamujeno.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)

Prepričaj se, da je ta tečaj res primeren zate. Poglej si izsek iz prve lekcije tečaja Web Development 1.


Kotizacija

Cena tečaja* Opis kotizacije Rok veljavnosti
449,00 EUR Early Bird Cena velja do 19.07.2022
499,00 EUR Late Bird Cena velja do 17.08.2022
899,00 EUR Polna cena Cena velja do 05.09.2022

* Vse cene vključujejo DDV.


Prijava na tečaj

(Tvoj naslov potrebujemo zato, da ti lahko pošljemo SmartNinja darilni paket.) 🎁😉

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!