Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

Uvod v HTML & CSS

Štiri dnevni tečaj spletnega programiranja. Prijavi se in naučil/a se boš osnov spleta s HTML in CSS. Primerno za popolne začetnike.

Spoznaj se z osnovami izdelovanja spletnih strani s HTML in CSS. Štiridnevni tečaj programiranja, primeren za popolne začetnike, bo vodil izkušeni programerski ninja inštruktor.

Kaj se bom naučil/a?

  • Pisanje strukture spletnih strani z jezikom HTML
  • Urejanje izgleda spletne strani z jezikom CSS
  • Delanje CSS razreza (layouts)
  • Uporaba orodij za razvijalce v brskalniku
  • Uporaba odličnega urejevalnika kode Atom

Ti je vse našteto španska vas? Ne skrbi, tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki jim v samo štirih dneh na lep in razumljiv način razjasnimo vse naštete tematike.

Kaj bom imel/a za pokazati po tečaju?

Tekom tečaja bo vsak udeleženec oz. udeleženka naredil/a tri spletne strani, ki jih bo lahko nato ponosno pokazal/a vsem poznanim. Pridobil/a boš osnove veščin, ki postajajo ključne v 21. stoletju. In kar je najpomembneje, ugotovil/a boš, ali je programiranje zate ali ne.

online course

V ceno tečaja je vključeno

  • 6 ur praktičnega izobraževanja z inštruktorjem (tekom tečaja vsak udeleženec naredi kar 3 spletne strani),
  • veliko virov za delo vaj od doma,
  • zanimiv in poučen programerski teden v super družbi,
  • vključitev v aktivno skupino na Slack-u,
  • priročna darila, ki jih bo po zaključku tečaja prejel vsak udeleženec.

Kako bo tečaj potekal?

Lekcije tečaja bodo izvedene v živo preko interneta - video konferenca (oz. video klic).

V prvi polovici tečaja se bomo spoznali s HTML jezikom za strukturiranje spletnih strani, orodji za razvijalce in urejevalnikom kode Atom ter naredili svojo prvo spletno stran.

V drugi polovici pa bomo svoje pridobljeno HTML znanje nadgradili s CSS formatiranjem in oblikovanjem, ter naredili še dve novi spletni strani, med drugim tudi kopijo izgleda Googla.

online course

Tečaj je namenjen odraslim nad 18. letom starosti. Seveda pa lahko naredimo tudi izjemo, v kolikor je udeleženec starejši od 15 let (ali pa ima spremljevalca, če je še mlajši).

Kaj potrebujem pri sebi

Vsak udeleženec potrebuje računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter solidno internetno povezavo.

Srečanja tečaja bodo potekala preko video konference (video klica), izven srečanj pa bo inštruktor tečajnikom na voljo preko chat platforme Slack.

Kaj, če kdaj manjkam na e-srečanju?

Brez skrbi! Vsi tečajniki imajo dostop do naše Student Platforme, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam.

Prav tako bo inštruktor snemal svoje lekcije, ter jih delil z manjkajočimi tečajniki, da si bodo lahko lekcijo kasneje ogledali sami.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)


Prijavi se na čakalno listo

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!