Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

Sobotni web development (LJ)

Ljubljana 23.06.2018 - 01.12.2018

Prijavi se na sobotni tečaj spletnega programiranja, ki bo potekal od 23. junija do 1. decembra 2018 v Ljubljani.

Naučil/a se boš front-end jezikov: HTML in CSS ter jih začinil/a s popularnim ogrodjem Bootstrap. Za back-end programiranje boš spoznal/a programski jezik Python, v katerem boš naredil/a svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložil/a na splet prek Google App Engine gostovanja.

Za nameček pa boš spoznal/a še vsa ključna orodja in postopke, ki jih pri delu uporabljajo IT podjetja in startupi, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter členitev projekta na manjše dele (tickets).

Course session

Program

Prvi del: Front-end development

Vsakdo naredi svoje prve korake v svet spletnih strani s front-end jeziki HTML in CSS. Ob tem boš spoznal/a še popularno CSS ogrodje Bootstrap ter si začel/a graditi svoj programerski CV z GitHubom.

Drugi del: Osnove programiranja v Pythonu

Spoznal/a boš osnove programiranja v Pythonu, ki je zaradi svoje čiste in elegantne sintakse eden izmed najbolj priljubljenih programskih jezikov.

Tretji del: Back-end development s Pythonom in Google App Engine

Vsaka (resna) spletna stran potrebuje poleg front-enda tudi back-end. Tega bomo izgradili s pomočjo Pythona ter spletno stran naložili na Googlovo gostovanje Google App Engine. Obenem bomo spoznali in uporabili tudi bazo podatkov Datastore.

Tečaj je zelo praktično usmerjen - tekom tečaja boš sprogramiral/a več kot 20 manjših projektov, s katerimi boš nabral/a programersko kilometrino ter jih lahko vključil/a v svoj programerski CV na GitHubu.

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 449,00 EUR - to je kar 44% popust! Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 799,00 EUR.

Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. Obročno odplačevanje pomeni plačilo kotizacije v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico oz. ostalih 50 % kotizacije pa 1 mesec po začetku tečaja. Če se želiš poslužiti obročnega odplačevanja, to omeni v prijavnem obrazcu v polju "Nam želiš še kaj sporočiti".

Course session

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

group photo

Lokacija

Tečaj bo potekal enkrat tedensko, vsako soboto, od 9.30 do 11.00 v Tehnološkem parku Ljubljana (skupno 24 srečanj po 2 šolski uri).

Kaj potrebujem s sabo

Vsak udeleženec potrebuje svoj prenosni računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter polnilec zanj.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)

Partner in podpornik tečaja: Tehnološki park Ljubljana


Kotizacija

Cena tečaja* Opis kotizacije Rok veljavnosti
499,00 EUR Early bird Cena velja do 20.06.2018
527,00 EUR Late Bird Cena velja do 21.06.2018
799,00 EUR Polna cena Cena velja do 23.06.2018

* Vse cene vključujejo DDV.


Prijava na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!