Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

Programiranje za začetnike (LJ)

Ljubljana 05.03.2020 - 30.03.2020

Nauči se osnov programiranja in postani programer/ka!

Tečaj bo potekal 4 tedne, med 2.3. in 26.3.2020, s srečanji dvakrat tedensko po uro in pol. Tečaj je primeren za popolne začetnike.

Na tečaju se naučiš osnovnih konceptov programiranja, ki so enaki v vseh programskih jezikih. Zato ti po tečaju ne bo težko preklopiti na nek drug programski jezik, če boš to želel/a.

Tečaj predstavlja odličen uvod v programiranje in ti daje dobro osnovo za nadaljno usmeritev v bodisi spletni razvoj, mobilne aplikacije ali kaj tretjega.

Course session

Kaj se naučim?

Tekom tečaja izdelaš kar 10 različnih programerskih projektov (računalniških programov), s katerimi utrjuješ znanje in jih lahko nato tudi vključiš v svoj CV. Ti projekti ti dajo odlično podlago, s katero lahko nato izdeluješ lastne programe in skripte.

Za zaključni projekt tečaja pa se izdela zelo zanimiv Python program, s katerim zlahka iz neke spletne strani pobereš željene podatke preko API vmesnika. To je zelo uporabno za izdelavo programov s področja financ, marketinga oz. kjerkoli, kjer moraš na spletu najti podatke in jih nato obdelati.

Agenda tečaja:

  • 1. lekcija: Uvod v Python in razvojno okolje
  • 2. lekcija: Pogoji in zanke
  • 3. lekcija: Seznami, boolean in še druga For zanka
  • 4. lekcija: Funkcije in testiranje
  • 5. lekcija: Objektno-orientirano programiranje (OOP)
  • 6. lekcija: JSON & API
  • 7. lekcija: Grafični uporabniški vmesnik (GUI)
  • 8. lekcija: Zaključek

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano ceno 249,00 EUR. Nekaj dni pred tečajem velja cena 279,00 EUR. Sam tečaj sicer stane 399,00 EUR (polna cena).

Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. Obročno odplačevanje pomeni plačilo kotizacije v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico oz. ostalih 50 % kotizacije pa 2 tedna po začetku tečaja. Če se želiš poslužiti obročnega odplačevanja, to omeni v prijavnem obrazcu v polju "Nam želiš še kaj sporočiti".

Course session

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

group photo

Lokacija in termini

Tečaj bo potekal dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek, od 17.00 do 18.30 v Ljubljani (skupno 8 srečanj po 2 šolski uri).

Kaj potrebujem s sabo

Vsak udeleženec potrebuje svoj prenosni računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter polnilec zanj.

Kaj, če kdaj manjkam?

Brez skrbi! Vsi tečajniki imajo dostop do našega t.i. Student Dashboarda, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam. Na voljo je tudi forum, preko katerega inštruktorji odgovarjajo na vprašanja tečajnikov.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)


Kotizacija

Cena tečaja* Opis kotizacije Rok veljavnosti
249,00 EUR Early bird Cena velja do 29.02.2020
279,00 EUR Late bird Cena velja do 01.03.2020
399,00 EUR Polna cena Cena velja do 02.03.2020

* Vse cene vključujejo DDV.


Prijava na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!