Kaj pravijo o SmartNinji?

Mnenja tečajnikov in zaposlovalcev

Tečajnik Primož

Način, ki ga izvaja SmartNinja, je pravi za učenje. Ko načrtuješ udeležbo na tečaju, sprosti urnik, da lahko ponovno pregledaš vsebine in preizkušaš delo na svojih primerih.

Tečaj: JavaScript


Tečajnik Ardian

Na Python tečaju sem se naučil veliko, predvsem sem dojel, kaj naj bi kot programer sploh delal. Kratko, jedrnato in že sem bil poln znanja.

Tečaj: Programiranje za začetnike (LJ)


Tečajnica Anita

Tečaj začetnega vikend programiranja sem preživela v super vzdušju, ob ambicioznih ljudeh ter s super inštruktorjema, ki sta z veseljem pomagala in odgovarjala na vprašanja. Ko sem kasneje začela s faksom in spletnim programiranjem, mi je bilo veliko lažje razumeti snov ter delati domače naloge, ki so zajemale vaje s CSS in HTML. Tečaja bi se z veseljem spet udeležila.

Tečaj: Vikend programiranja (LJ)


Tečajnik Jan

Odličen način za začetek učenja je imeti nekoga, ki je strokovnjak na tem področju. Zna odgovoriti na vsa vaša vprašanja in lahko pomaga s primeri iz svojih izkušenj. To je tisto kar dobiš, ko se udeležiš tečaja SmartNinja.

Tečaj: Programiranje za začetnike (LJ)


Tečajnik Janko

SmartNinja tečaji so mi zelo pomagali pri učenju programiranja. Učenje v sproščenem vzdušju, ob pomoči inštruktorja in kolegov tečajnikov poteka precej hitreje, kot če se učiš sam s pomočjo interneta. Tečaji so odlična osnova za nadaljne delo. Vsekakor priporočam.

Tečaj: Web development 1, Web development 2, JavaScript, Vikend programiranja in Uvod v SQL in baze podatkov


Tečajnik Miha

Tečaj SmarNinja mi je zelo pomagal pri šolskem delu in vključevanju v različne šolske projekte. Menil sem, da sem še premlad, da bi vstopil v svet programiranja, a mi je Smartninja pokazala, da nisi nikoli premlad ali prestar, da bi uresničil svoje sanje.

Tečaj: Web development 1 (LJ)


Tečajnik Tilen

Tri leta nazaj sem bil zaposlen kot vulkanizer. Ker sem se želel preobraziti, sem se vpisal na SmartNinja tečaj (Web development 1), takoj po končanem tečaju sem se vpisal še na nadaljevalni tečaj (Web development 2). To mi je dalo dovolj znanja, da sem lahko začel iskati zaposlitev kot junior programer. Dva meseca kasneje sem že dobil službo v Design podjetju, kjer so potrebovali pomoč pri izdelavi spletnih strani. Zdaj sem z njimi že skoraj 2 leti! Tako da vse zahvale SmartNinji in njihovim predavateljem!

Tečaj: Web development 1 (LJ) in Web development 2 (LJ)


Tečajnik Kristijan

Najprej sem začel programirati sam, doma. Ker se mi je zdelo, da se učim in napredujem zelo počasi, sem se odločil za SmartNinja tečaj. Tu sem v veliko krajšem času osvojil bistveno več znanja. Po tečaju pa je bilo učenje doma veliko hitrejše in kvalitetnejše.

Tečaj: Web development 1 (LJ) in Web development 2 (LJ)


Tečajnica Andreja

Odličen tečaj tudi za popolne začetnike. V zelo kratkem času narediš preskok iz tega, da ne znaš nič, do tega, da postaviš unikatno spletno stran. Inštruktorji so zelo odprti za odgovore na vprašanja tudi izven ur tečaja.

Tečaj: Web development 1 (LJ) in Web development 2 (LJ)


Tečajnica Urška

Na tečaju sem osvojila osnove spletnega programiranja, ki so mi pomagale ugotoviti, kaj me zanima, kako spletne strani delujejo in na katerih področjih želim graditi svoje znanje v prihodnje.

Tečaj: Sobotni Web development 1 (LJ)


Tečajnik Matjaž

Splet je poln koristnih informacij, žal pa tudi nekoristnih. Ekipa SmartNinje izlušči vse tisto, kar je dobrega in podaja znanje, ki je zelo koristno za preživetje v sodobnem svetu. Četudi nimaš namena biti programer, je znanje, ki ga pridobiš na tečaju, neprecenljivo.

Tečaji: Web development 1 (LJ) in Uvod v SQL in baze podatkov (LJ)


Tečajnica Gordana

Dobra odskočna deska za iskanje službe in nadaljnje samostojno učenje doma.

Tečaji: Web development 1 (LJ) in Web development 2 (LJ)


Tečajnik Jure

Odlična priložnost za začetek. Da se nauči osnov in pa da lahko kasneje tudi izpolnjuješ svoje znanje še naprej ter iščeš kariero v tej smeri.

Tečaji: Web development 1 (LJ) in Web development 2 (LJ)


Tečajnik Rok

Če se želiš v kratkem času naučiti postaviti spletno stran iz nič, je tečaj Web developmenta odlična izbira. Obenem pa se naučiš še osnov programiranja. Poleg samega tečaja je potreben precejšen časovni vložek, vendar se splača.

Tečaji: Web development 1 (LJ), Web development 2 (LJ) in Hekanje in varnost na internetu (LJ)


Tečajnik Luka

Programiranja sem se sprva lotil samostojno in kot hobi. Pri prvi večji prepreki mi je prijatelj priporočil SmartNinja tečaj. Tu smo veliko bolj sistematično gradili od HTML-ja, CSS-a, Bootstrap-a in nato Python-a dalje. Par mesecev po zaključku tečaja sem nato dobil svojo prvo programersko službo. Velik del zaslug, da mi je to uspelo, vidim ravno v SmartNinja tečajih. Definitivno priporočam.

Tečaji: Web development 1 (LJ) in Web development 2 (LJ)


Tečajnik Domen

Si se poskušal učiti sam, pa ne veš kako stopnjevati znanje? Priporočil bi, da obiščeš SmartNinja tečaj, ker ti bo po njem popolnoma jasno, kako nadgrajevati znanje. Meni je pomagalo!

Tečaj: Web development 1 (LJ)


Tečajnik Peter

Si želiš vstop v svet programiranja? Tečaji so zelo intenzivni in ti v kratkem času dajo ogromno. Vsekakor priporočam.

Tečaji: Vikend programiranja in Web Development 1 (MB)


Tečajnik Peter

Naložba v sebe in svoje znanje se vedno splača. Vsekakor bi tečaj priporočil vsakemu, ki si želi spoznati osnove podatkovnih baz in kako ustvariti in obdelati večjo količino podatkov z SQL stavki. Na tečaj sem prišel brez predhodnega znanja, ko sem odšel pa je bila moja baza znanja polna!

Tečaj: Uvod v SQL in baze podatkov (LJ)


Tečajnica Špela

Imaš malenkost tehnične žilice ali pa te le zanima kaj "obstaja" za spletnimi stranmi, aplikacijami...? Najboljši način, da razrešiš uganko, je tu - udeleži se SmartNinja tečaja. Ne samo, da izveš res največ kar lahko, se neverjetno hitro poglobiš v programske kode, ampak se hkrati ob tem še zabavaš!

Tečaj: Web development 1 (LJ)


Tečajnik Iztok

Brez SmartNinje verjetno nikoli ne bi dobil takšne priložnosti za delo, kot sem jo pri PovioLabs. Že po prvih dneh tečaja Web development 1 sem prišel do spoznanja, da je programiranje tisto kar bi rad opravljal celo življenje. V 3 mesecih sem pridobil dovolj znanja, da ga lahko sedaj nadgrajujem vsak dan.

Tečaj: Web development 1
Služba: PovioLabs


Zaposlovalec Peter Pohar

SmartNinja zna odlično graditi nove generacije "bottom up", podjetja pa v marsikaterem primeru ostanejo v svojem svetu. Ravno tako njihovi zaposleni, ki preprosto po kompetencah ne bodo znali slediti novim tehnologijam. Novi "top down" način učenja za podjetja predstavlja ne le seznanitev z novimi disruptivnimi tehnologijami, prinaša jim tudi vedno bolj potrebeno zapolnitev vrzeli med generacijami. Nenazadnje predstavlja za podjetja SmartNinja tudi investicijo v njihove zaposlene. Tehnologije nas prehitevajo, vendar so ravno nove tehnologije tiste, ki prinašajo vedno hitrejši napredek.

D·Labs


Tečajnica Sanja, Adriatic Slovenica d.d.

Predavanja so bila zanimiva, predavatelj pa dobro pripravljen, prijazen in strokovno usposobljen. V kratkem času nam je podal veliko idej, s katerimi lahko oblikuješ uporabniku prijazno in razumljivo spletno stran. Danes z veseljem uporabljam vsa pridobljena znanja. Hvala za prijetno vikend delavnico.

Tečaj: Vikend programiranja


Zaposlovalka Maja Voje

Recruiting for junior developers is always a challenging task, since it is hard to benchmark them based on the limited experience and work credentials in CVs. In this respect, SmartNinja excellently bridges the quality gap between supply and demand on the job market. Feedback from their instructors is much more insightful than simply reviewing a pile of generic resumes, where all the candidates state they are hardworking, eager to learn and motivated to succeed. It worked wonderfully well for us, and their service is a very unique and valuable addition to the quality of junior level recruitment in Slovenia.

OriginTrail


Tečajnik Andraž

Od AngularJS tečaja sem odnesel več kot sem pričakoval in si predstavljal. Po končanem tečaju me je kontaktiralo več podjetij, ki so rabili ali AngularJS poznavalca ali poznavalca kakega podobnega frameworka. Eno izmed podjetij je bilo zainteresirano, zato so me vzeli. Z njimi sem zelo zadovoljen in v upanju, da bodo tudi oni z mano na dolgi rok. Vsekakor mi ni žal, da sem se udeležil tečaja AngularJS z Mihom Sušnikom na čelu. Ravno nasprotno - poleg tega sem dobil še mnogo priložnosti in sedaj imam službo kar je super!

Tečaj: AngularJS
Služba: Codeable


Zaposlovalec Tomaž Zaman

Pri Codeable smo med iskanjem zaposlenih smo naleteli tudi na SmartNinje, jih prosili za pomoč pri iskanju talentiranih in znanja željnih kadrov in še v istem dnevu dobili več priporočil, izmed katerih smo se odločili za Andraža Omahna, ki se je že v prvem mesecu več kot izkazal. Tudi po treh mesecih sodelovanja lahko zatrdim, da je bilo priporočilo Mateja Ramute neprecenljivo, in razmišljamo, da se bomo tudi v prihodnosti pri najemanju obračali na SmartNinjo.

Codeable


Tečajnik Žiga

Zame je bila SmartNinja odlična odskočna deska v svet AngularJS. Njihov tečaj mi je nudil osnove, ostalo znanje pridobivam samostojno. Ker veliko ljudi povprašuje po tovrstnem znanju, sem po tečaju začel dobivati povpraševanja po projektnem sodelovanju, ki jih z veseljem sprejemam.

Tečaj: AngularJS
Freelancer


Zaposlovalec Nicholas Bartlett

Talented Developers are becoming harder and harder to find so it was with much excitement we began work with SmartNinja. That excitement was justified as SmartNinja took 10 talented young web developers and successfully trained them to be proficient iOS devs. This has dramatically expanded our future talent pool and also given something back to the community. In addition to this, the team at SmartNinja fully understand our requirements and their A grade team has delivered each and every time.

Receipt Bank


Zaposlovalec Matevž Petek

V PovioLabs hitro rastemo, zato iščemo nove sodelavke in sodelavce. Tu nam je na pomoč priskočila SmartNinja, preko katere smo uspeli pridobiti v naš team nove programerje. Med njimi je tudi Iztok, nekdanji nogometaš, ki je žogo zamenjal za računalnik in postal web developer. Programerski poklic je zelo iskan, zato vsem priporočam, da se preizkusijo na SmartNinja tečajih in odkrijejo svoj skriti talent!

PovioLabs

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!