Kaj pravijo o SmartNinji?

Mnenja tečajnikov in zaposlovalcev

Tečajnik Iztok Močivnik

Brez SmartNinje verjetno nikoli ne bi dobil takšne priložnosti za delo, kot sem jo pri PovioLabs. Že po prvih dneh tečaja Web development 1 sem prišel do spoznanja, da je programiranje tisto kar bi rad opravljal celo življenje. V 3 mesecih sem pridobil dovolj znanja, da ga lahko sedaj nadgrajujem vsak dan.

Tečaj: Web development 1
Služba: PovioLabs

Zaposlovalec Peter Pohar

SmartNinja zna odlično graditi nove generacije "bottom up", podjetja pa v marsikaterem primeru ostanejo v svojem svetu. Ravno tako njihovi zaposleni, ki preprosto po kompetencah ne bodo znali slediti novim tehnologijam. Novi "top down" način učenja za podjetja predstavlja ne le seznanitev z novimi disruptivnimi tehnologijami, prinaša jim tudi vedno bolj potrebeno zapolnitev vrzeli med generacijami. Nenazadnje predstavlja za podjetja SmartNinja tudi investicijo v njihove zaposlene. Tehnologije nas prehitevajo, vendar so ravno nove tehnologije tiste, ki prinašajo vedno hitrejši napredek.

D·Labs

Tečajnica Sanja, Adriatic Slovenica d.d.

Predavanja so bila zanimiva, predavatelj pa dobro pripravljen, prijazen in strokovno usposobljen. V kratkem času nam je podal veliko idej, s katerimi lahko oblikuješ uporabniku prijazno in razumljivo spletno stran. Danes z veseljem uporabljam vsa pridobljena znanja. Hvala za prijetno vikend delavnico.

Tečaj: Vikend programiranja

Zaposlovalka Maja Voje

Recruiting for junior developers is always a challenging task, since it is hard to benchmark them based on the limited experience and work credentials in CVs. In this respect, SmartNinja excellently bridges the quality gap between supply and demand on the job market. Feedback from their instructors is much more insightful than simply reviewing a pile of generic resumes, where all the candidates state they are hardworking, eager to learn and motivated to succeed. It worked wonderfully well for us, and their service is a very unique and valuable addition to the quality of junior level recruitment in Slovenia.

The Kiwi Factory

Tečajnik Andraž Omahen

Od AngularJS tečaja sem odnesel več kot sem pričakoval in si predstavljal. Po končanem tečaju me je kontaktiralo več podjetij, ki so rabili ali AngularJS poznavalca ali poznavalca kakega podobnega frameworka. Eno izmed podjetij je bilo zainteresirano, zato so me vzeli. Z njimi sem zelo zadovoljen in v upanju, da bodo tudi oni z mano na dolgi rok. Vsekakor mi ni žal, da sem se udeležil tečaja AngularJS z Mihom Sušnikom na čelu. Ravno nasprotno - poleg tega sem dobil še mnogo priložnosti in sedaj imam službo kar je super!

Tečaj: AngularJS
Služba: Codeable

Zaposlovalec Tomaž Zaman

Pri Codeable smo med iskanjem zaposlenih smo naleteli tudi na SmartNinje, jih prosili za pomoč pri iskanju talentiranih in znanja željnih kadrov in še v istem dnevu dobili več priporočil, izmed katerih smo se odločili za Andraža Omahna, ki se je že v prvem mesecu več kot izkazal. Tudi po treh mesecih sodelovanja lahko zatrdim, da je bilo priporočilo Mateja Ramute neprecenljivo, in razmišljamo, da se bomo tudi v prihodnosti pri najemanju obračali na SmartNinjo.

Codeable

Tečajnik Žiga Vukčevič

Zame je bila SmartNinja odlična odskočna deska v svet AngularJS. Njihov tečaj mi je nudil osnove, ostalo znanje pridobivam samostojno. Ker veliko ljudi povprašuje po tovrstnem znanju, sem po tečaju začel dobivati povpraševanja po projektnem sodelovanju, ki jih z veseljem sprejemam.

Tečaj: AngularJS
Freelancer

Zaposlovalec Nicholas Bartlett

Talented Developers are becoming harder and harder to find so it was with much excitement we began work with SmartNinja. That excitement was justified as SmartNinja took 10 talented young web developers and successfully trained them to be proficient iOS devs. This has dramatically expanded our future talent pool and also given something back to the community. In addition to this, the team at SmartNinja fully understand our requirements and their A grade team has delivered each and every time.

CEO at The Kiwi Factory

Zaposlovalec Matevž Petek

V PovioLabs hitro rastemo, zato iščemo nove sodelavke in sodelavce. Tu nam je na pomoč priskočila SmartNinja, preko katere smo uspeli pridobiti v naš team nove programerje. Med njimi je tudi Iztok, nekdanji nogometaš, ki je žogo zamenjal za računalnik in postal web developer. Programerski poklic je zelo iskan, zato vsem priporočam, da se preizkusijo na SmartNinja tečajih in odkrijejo svoj skriti talent!

PovioLabs

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!