FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

SmartNinja poučuje koristne in praktične IT veščine. Naša misija je, da ljudem pomagamo odkriti in razviti talente ter veščine, ki jim bodo pomagale najti službo ali pa jo celo ustvariti! Organiziramo tečaje spletnega in mobilnega programiranja, digitalnega marketinga ter interneta stvari (IoT).
Naši programi temeljijo večinoma na veščinah spletnega in mobilnega programiranja, ter interneta stvari (IoT) oz. vsa znanja, ki so uporabna in iskana v praksi. Sproti dodajamo nove tečaje in veščine, zato se prijavi na naš newsletter, da ostaneš na tekočem! :)
Naš fokus je na koristnih in uporabnih IT veščinah ter na kvalitetni izvedbi tečajev. Smo v stalnem stiku z mnogimi IT podjetji, ki nam pomagajo oblikovati vsebino glede na njihove potrebe in potrebe trga. Tako vam lahko to znanje pomaga lažje dobiti službo ali pa celo ustvariti svoj posel/startup.
Odvisno od tečaja, vendar pa za osnovni 12-tedenski tečaj programiranja (Web development 1) predznanje ni potrebno. V programu se gre tako skozi osnove front-end razvoja s HTML in CSS, kot tudi skozi osnove back-end programiranja v Pythonu.
SmartNinja vikendi so primerni za vse, ki hočejo narediti svoje prve korake v programiranje spletnih strani in tudi za tiste, ki hočejo svoje znanje utrditi (ponoviti). Udeležencem, ki hitreje napredujejo, lahko mentorji podajo dodatne naloge in jih naučijo dodatnih znanj.
Da, SmartNinja vikendi se bodo še izvajali v krajih kjer bo povpraševanje oz. zanimanje. Pošljite nam povpraševanje na preko kontaktnega obrazca ali pa se prijavite na naš newsletter, da ostanete na tekočem o dogajanju.
Subvencije (oz. povrnitev stroškov) so možne le koncesijskim partnerjem Zavoda za zaposlovanje, kar pa mi žal nismo. Kljub temu pa so naše cene tečajev že v osnovi znižane, če se prijavite po zgodnji (EARLY BIRD) kotizaciji.
Pri SmartNinji ne izdajamo uradnega certifikata. Udeleženci naših tečajev tekom tečaja ustvarijo arhiv opravljenih projektov, ki služi kot nekakšen dokaz o opravljenem tečaju. Prav tako udeležencem, ki se želijo zaposliti v IT podjetju ponujamo možnost vpisa v našo bazo iskalcev zaposlitve, kjer si lahko uredijo svoj programerski CV. Do teh profilov dostopajo naša partnerska IT podjetja in morebiti kontaktirajo naše udeležence za razgovor za službo.
Plačilo na obroke je možno. Prosim, kontaktiraj nas za več informacij.

Želiš izvedeti več?

Kontaktiraj nas prek kontaktnega obrazca ali pa se prijavi na naše e-novice (spodaj)!

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!