Opisi tečajev


Opisi standardnih SmartNinja tečajev

Začetni nivo Vikend programiranja

Dvodnevni tečaj, na katerem spoznaš delo programerjev, se naučiš osnove HTML in CSS ter ugotoviš, ali ti je programiranje všeč ali ne. Tekom tečaja narediš tri spletne strani, ki jih lahko nato ponosno pokažeš svojim prijateljem. Naučiš se uporabljati orodja za razvijalce ter najti na spletu že narejene strani, ki jih nato z novo pridobljenih HTML in CSS znanjem prilagodiš svojim potrebam.

  • HTML, CSS
  • Trajanje: 2 dni
Prijavi se!

Začetni nivo Web development 1

Na tem tečaju se spoznaš z vsemi tehnologijami, potrebnimi da narediš čisto svojo spletno aplikacijo. V treh mesecih tečaja se spoznaš tako s front-end razvojem (HTML, CSS, Bootstrap) kot tudi z osnovami programiranja v Pythonu ter njegovo uporabo kot back-enda spletnih strani. Tekom tečaja narediš več kot 20 manjših projektov, ki ti v bodoče služijo kot referenca in ob tem uporabljaš orodja, kot se uporabljajo v IT podjetjih (npr. GIT). Tečaj je primeren tudi za popolne začetnike.

  • HTML, CSS, Bootstrap, Python, GIT, Google App Engine
  • Trajanje: 3 mesece
Prijavi se!

Začetni nivo Uvod v SQL in podatkovne baze

Vsaka spletna ali mobilna aplikacija - v bistvu vsak program, ki operira s podatki in jih shranjuje, potrebuje podatkovno bazo. Znanje načrtovanja podatkovnih baz je ena najpomembnejših veščin pri razvoju IT produktov. Na dvotedenskem tečaju, se tako naučiš ravno to - kako narediti dober načrt podatkovne baze, ter SQL stavke, ki ti pomagajo podatkovno bazo zgraditi.

  • SQL, načrtovanje podatkovnih baz
  • Trajanje: 6 srečanj
Prijavi se!

Nadaljevalni nivo Web development 2

Na nadaljevalnem Web development tečaju se naučiš, kako se pravilno načrtuje podatkovne baze ter uporablja jezik SQL za poizvedovanje po podatkovnih bazah. Naučiš se še naprednejših konceptov v web developmentu, kot so background tasks, Cron jobs, memcache itd. Za nameček pa spoznaš še JavaScript ter njegovo najbolj priljubljeno knjižnico jQuery, ki sta “must-know” za vsakega spletnega programerja.

  • SQL, background tasks, memcache, CSRF, JavaScript, jQuery
  • Trajanje: 6 tednov
Prijavi se!

Neprogramerski tečaj Startup marketing

Osnovni namen »Startup Marketinga« oz. »Growth Hackinga« je čim hitrejše doseganje uporabnikov preko nekonvencionalnih kanalov. Za razliko od klasičnega marketinga, ki običajno preusmerja uporabnikovo pozornost (npr. z oglasi), »Startup Marketing« oz. »Growth Hacking« deluje bolj naravno in neposredno ne moti uporabnikovega fokusa. Ključna dejavnika sta čas in denar. Časa je ponavadi malo, zato si mora podjetje hitro zagotoviti ustrezno kritično maso uporabnikov. Prav tako so v začetnih fazah finančna sredstva omejena, zaradi česar so običajni marketinški kanali preprosto predragi. Torej, kakšen bo tvoj »Startup Marketing«?

  • Marketing, Growth hacking
  • Trajanje: 2 dni
Prijavi se!
© 2014 - 2016 SmartNinja.si | Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Nazaj na vrh