Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

JavaScript tečaj (LJ)

Ljubljana 11.02.2019 - 14.03.2019

Prijavi se na tečaj JavaScript, ki bo potekal od 11. februarja do 14. marca 2019 v Ljubljani. Na tečaju se boš naučil/a vsega kar rabiš vedeti o JavaScriptu, za uspešen začetek kariere na tem področju.

Tečaj je namenjen ljudem, ki že poznajo osnove programiranja v nekem programskem jeziku, zdaj pa bi se radi dobro naučili JavaScripta. Ta ima namreč nemalo posebnosti, ki ga ločijo od ostalih jezikov, zato jih je zelo priporočljivo dobro poznati, da se izognemo glavobolom pri JavaScript razvoju.

Ta tečaj se osredotoča izključno v JavaScript, kar pomeni da je primeren tako za tiste, ki želijo razvijati front-end JS, kot tudi tiste, ki se bodo usmerili v back-end JS. Tečaj prinaša odlično podlago v znanju JavaScripta in po njem bo usmeritev v željeni front-end ali pa back-end framework dosti lažja.

Course session

Program tečaja

  • Lekcija 1: Osnove programiranja v JavaScriptu
  • Lekcija 2: Dokumentni objektni model (DOM)
  • Lekcija 3: Funkcije in arrayi
  • Lekciji 4: Objektno-orientirano programiranje (OOP) v JavaScriptu
  • Lekcija 5: Asinhroni JavaScript
  • Lekcija 6: Upravljanje z napakami (error handling) in upravljalci JS knjižnic (package managers)
  • Lekcija 7: Piškotki, shranjevanje podatkov in garbage collection
  • Lekcije 8-10: Delo na lastnih projektih (narejeni projekti lahko služijo kot referenca pri iskanju zaposlitve)

Po tečaju

S tem tečajem boš naredil/a velik korak naprej v svojem programerskem razvoju in postal/a primeren/a za marsikatero IT podjetje kot junior developer/ka.

Ker razumemo, kako pomembna je praksa za začetek programerske kariere, bomo po tečaju organizirali dogodek SmartMatching, preko katerega se bodo tečajniki spoznali z delodajalci in dogovorili za prakso oz. za prvo zaposlitev. Na tak način je službo dobilo že lepo število naših tečajnikov.

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 299,00 EUR - to je kar 38% popust oziroma le 21 EUR na lekcijo. Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 599,00 EUR EUR.

Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. Obročno odplačevanje pomeni plačilo kotizacije v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije (149,50 EUR) je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico oz. ostalih 50 % kotizacije pa 3 tedne po začetku tečaja. Če se želiš poslužiti obročnega odplačevanja, to omeni v prijavnem obrazcu v polju "Nam želiš še kaj sporočiti".

Predznanje

Udeleženci potrebujejo programersko predznanje. Zahtevano je razumevanje programerskih konceptov v vsaj v enem jeziku ter osnove objektno-orientiranega programiranja. Zadošča znanje, ki se ga da pridobiti na tečaju Web development 1 ali ekvivalent temu.

group photo

Lokacija in termini

Tečaj bo potekal dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek od 17:30 do 19:00 v Ljubljani (skupno 10 srečanj po 2 šolski uri).

Kaj potrebujem s sabo

Vsak udeleženec potrebuje svoj prenosni računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter polnilec zanj.

Kaj, če kdaj manjkam?

Vsi tečajniki imajo dostop do našega t.i. Student Dashboarda, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam. Na voljo je tudi forum, preko katerega inštruktorji odgovarjajo na vprašanja tečajnikov.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)


Kotizacija

Cena tečaja* Opis kotizacije Rok veljavnosti
299,00 EUR Early bird Cena velja do 03.02.2019
329,00 EUR Late bird Cena velja do 08.02.2019
599,00 EUR Polna cena Cena velja do 11.02.2019

* Vse cene vključujejo DDV.


Prijavi se na čakalno listo

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!