Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

Web development 1 (LJ)

Ljubljana 18.02.2019 - 20.05.2019

Prijavi se na tečaj spletnega programiranja, ki bo potekal od 18. februarja do 20. maja 2019 v Ljubljani. 1

Naučil/a se boš front-end jezike: HTML in CSS ter jih začinil/a s popularnim ogrodjem Bootstrap. Za back-end programiranje boš spoznal/a programski jezik Python, v katerem boš naredil/a svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložil/a na splet prek Google App Engine gostovanja.

Za nameček pa boš spoznal/a še vsa ključna orodja in postopke, ki jih pri delu uporabljajo IT podjetja in startupi, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter členitev projekta na manjše dele (tickets).

Course session

Program

Prvi del: Front-end development

Vsakdo naredi svoje prve korake v svet spletnih strani s front-end jeziki HTML in CSS. Ob tem boš spoznal/a še popularno CSS ogrodje Bootstrap ter si začel/a graditi svoj programerski CV z GitHubom.

Drugi del: Osnove programiranja v Pythonu

Spoznal/a boš osnove programiranja v Pythonu, ki je zaradi svoje čiste in elegantne sintakse eden izmed najbolj priljubljenih programskih jezikov.

Tretji del: Back-end development s Pythonom in Google App Engine

Vsaka (resna) spletna stran potrebuje poleg front-enda tudi back-end. Tega bomo izgradili s pomočjo Pythona ter spletno stran naložili na Googlovo gostovanje Google App Engine. Obenem bomo spoznali in uporabili tudi bazo podatkov Datastore.

Tečaj je zelo praktično usmerjen - tekom tečaja boš sprogramiral/a več kot 20 manjših projektov, s katerimi boš nabral/a programersko kilometrino ter jih lahko vključil/a v svoj programerski CV na GitHubu.

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 499,00 EUR - to je kar 38% popust oziroma le 21 EUR na lekcijo. Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 799,00 EUR.

Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. Obročno odplačevanje pomeni plačilo kotizacije v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije (249,50 EUR) je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico oz. ostalih 50 % kotizacije pa 1 mesec po začetku tečaja. Če se želiš poslužiti obročnega odplačevanja, to omeni v prijavnem obrazcu v polju "Nam želiš še kaj sporočiti".

Course session

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

Lokacija in termini

Tečaj bo potekal dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek, od 17.00 do 18.30 v Ljubljani (skupno 24 srečanj po 2 šolski uri).

Kaj potrebujem s sabo

Vsak udeleženec potrebuje svoj prenosni računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter polnilec zanj.

Kaj, če kdaj manjkam?

Vsi tečajniki imajo dostop do našega t.i. Student Dashboarda, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam. Na voljo je tudi forum, preko katerega inštruktorji odgovarjajo na vprašanja tečajnikov. Tekom Web development tečaja pa so tudi tri ponovitvena srečanja, kjer se ne jemlje nove snovi, ampak ponavlja in utrjuje staro. Tudi na teh srečanjih se lahko nadoknadi zamujeno.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)

Prepričaj se, da je ta tečaj res primeren zate. Poglej si izsek iz prve lekcije tečaja Web Development 1.


Kotizacija

Cena tečaja* Opis kotizacije Rok veljavnosti
499,00 EUR Early bird Cena velja do 15.02.2019
527,00 EUR Late Bird Cena velja do 16.02.2019
799,00 EUR Polna cena Cena velja do 18.02.2019

* Vse cene vključujejo DDV.


Prijavi se na čakalno listo

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!