Naši tečaji

Izberi veščino, ki se jo želiš naučiti

Web development 1 (LJ)

Ljubljana 10.04.2017 - 08.07.2017

Prijavi se na tečaj spletnega programiranja, ki bo potekal od 10 aprila 2016 do 10. julija 2017 v Ljubljani.

Naučil/a se boš front-end jezike: HTML in CSS ter jih začinil/a s popularnim ogrodjem Bootstrap. Za back-end programiranje boš spoznal/a programski jezik Python, v katerem boš naredil/a svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložil/a na splet prek Google App Engine gostovanja.

Za nameček pa boš spoznal/a še vsa ključna orodja in postopke, ki jih pri delu uporabljajo IT podjetja in startupi, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter členitev projekta na manjše dele (tickets).

Course session

Program

Prvi del: Front-end development

Vsakdo naredi svoje prve korake v svet spletnih strani s front-end jeziki HTML in CSS. Ob tem boš spoznal/a še popularno CSS ogrodje Bootstrap ter si začel/a graditi svoj programerski CV z GitHubom.

Drugi del: Osnove programiranja v Pythonu

Spoznal/a boš osnove programiranja v Pythonu, ki je zaradi svoje čiste in elegantne sintakse eden izmed najbolj priljubljenih programskih jezikov.

Tretji del: Back-end development s Pythonom in Google App Engine

Vsaka (resna) spletna stran potrebuje poleg front-enda tudi back-end. Tega bomo izgradili s pomočjo Pythona ter spletno stran naložili na Googlovo gostovanje Google App Engine. Obenem bomo spoznali in uporabili tudi bazo podatkov Datastore.

Tečaj je zelo praktično usmerjen - tekom tečaja boš sprogramiral/a več kot 20 manjših projektov, s katerimi boš nabral/a programersko kilometrino ter jih lahko vključil/a v svoj programerski CV na GitHubu.

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 449,00 EUR - to je kar 44% popust oziroma le 19 EUR na lekcijo. Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 799,00 EUR.

Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. Obročno odplačevanje pomeni plačilo kotizacije v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije (225 EUR) je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico oz. ostalih 50 % kotizacije pa 1 mesec po začetku tečaja. Če se želiš poslužiti obročnega odplačevanja, to omeni v prijavnem obrazcu v polju "Nam želiš še kaj sporočiti".

Course session

Po tečaju

Vsak tečajnik (ki to želi), bo po končanem tečaju zapisan v našo zaposlovalno bazo, do katere imajo dostop slovenska IT podjetja, ki iščejo nove sodelavce.

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

group photo

Lokacija in termini

Tečaj bo potekal dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek, od 18.00 do 19.30 v Ljubljani (skupno 24 srečanj po 2 šolski uri).

Kaj, če kdaj manjkam?

Vsi tečajniki imajo dostop do našega t.i. Student Dashboarda, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam. Na voljo je tudi forum, preko katerega inštruktorji odgovarjajo na vprašanja tečajnikov. Tekom Web development tečaja pa so tudi tri ponovitvena srečanja, kjer se ne jemlje nove snovi, ampak ponavlja in utrjuje staro. Tudi na teh srečanjih se lahko nadoknadi zamujeno.

Ne oklevaj - prijavi se zdaj! :)


Kotizacija

Cena tečaja* Opis kotizacije Rok veljavnosti
449,00 EUR Early bird Cena velja do 03.04.2017
469,00 EUR Late bird Cena velja do 06.04.2017
799,00 EUR Polna cena Cena velja do 10.04.2017

* Vse cene vključujejo DDV.

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!