Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

ZAPOSLITVE V PROGRAMIRANJU: JESEN 2021

Jesen prinaša nove zaposlitve v programiranju! Če se programiranja šele učiš, je na voljo veliko vstopnih faz, nekatera podjetja pa že iščejo programerje z več izkušnjami. Kakorkoli že; splača se ti poskrolati do konca!

NLB

Nova Ljubljanska Banka med svoje vrste vabi več razvijalcev in zaposlenih na področju IT-ja. Dobrodošel v svet uporabniške izkušnje na področju bančništva! Preveri razpise spodaj.

PRIJAVA NA RAZPIS ANDROID RAZVIJALEC

PRIJAVA NA RAZPIS RAZVIJALEC NA PODROČJU RAZVOJA DIGITALNIH PROCESOV

PRIJAVA NA RAZPIS DEVOPS INŽENIR

OSTALA DELOVNA MESTA NA PODROČJU IT V PODJETJU NLB

TIS d.o.o.
TIS je podjetje za telematiko in software, situirano v Mariboru. Iščejo senior Java developerja.

PRIJAVA NA RAZPIS VIŠJI JAVA RAZVIJALEC

u-CENTRIX

U-centrix je podjetje, ki razvija tehnološke rešitve po meri (spletni in mobilni razvoj), večinoma na področju optimizacije in digitalizacije. V razponu njihovih delovnih mest je kar nekaj povpraševanja po različnih developerskih službah.

PRIJAVA NA RAZPIS BACKEND RAZVIJALEC

PRIJAVA NA RAZPIS FRONTEND RAZVIJALEC

PRIJAVA NA RAZPIS UX/UI RAZVIJALEC

SBERBANK

IT služb v programiranju na področju bančništva pa danes res ne manjka! Zaposlitev za IT developerja je na voljo tudi v Sberbanki.

PRIJAVA NA RAZPIS IT RAZVOJNIK SPECIALIST

PROPLUS

Proplus kot vodilna medijska hiša v Sloveniji nenehno dela na področju digitalizacije svojih storitev. Pridruži se jim kot razvijalec spletnih aplikacij in vstopi v svet zabavnih vsebin.

PRIJAVA NA DELOVNO MESTO RAZVIJALEC SPLETNIH APLIKACIJ

HOORAY STUDIOS

Hooray Studios, ki so zasloveli v Sloveniji kot Mali Junaki, so bili še pred časom malo startup podjetje, zdaj pa se lahko pohvalijo z več kot 150 zaposlenimi in reeees velikimi številkami v prihodku. Če te zanima soustvarjanje uporabniške izkušnje nakupovanja personaliziranih knjig, se jim pridruži kot frontend razvijalec.

PRIJAVA NA DELOVNO MESTO FRONTEND RAZVIJALEC

AGITAVIT STUDIOS

Agitavit kot e-HRM sistem podpira delo za učinokvit odnos z zaposlenimi in deluje kot kadrovska baza za vse zaposlene v podjetju. Med svoje zaposlene vabijo senior full-stack razvijalca, kjer je priporočeno znanje C#, -NET core-a, TypeScripta, Angularja in Reacta.

PRIJAVA NA RAZPIS SENIOR FULL STACK DEVELOPER

Outfit 7

Outfit 7 je hitro rastoče in uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvijanjem iger – bodite del akcije, še preden milijoni uporabnikov po celem svetu pritisnejo “play” gumb! Podjetje vabi navdušence nad učenjem novih tehnologij in veščin.

PRIJAVA NA RAZPIS RAZVIJALEC IGER

PRIJAVA NA RAZPIS FRONTEND RAZVIJALEC

Iskra d.o.o.

Če vas zanima v mednarodnem podjetju s tradicijo, se prijavite na razpis za samostojnega razvijalca v podjetju Iskra. Iskra je svetovno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektrotehničnih izdelkov, s katerimi omogočijo izboljšane obstoječe aplikacije in uvajanje nove tehnologije na področju energetike in električnih komponent, ter v prometu in telekomunikacijah.

PRIJAVA NA POZICIJO SISTEMSKI INŽENIR V IT ODDELKU

Comtrade d.o.o.

Comtrade Gaming je vodilni dobavitelj programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. V svoje kroge vabijo več profilov programerjev.

PRIJAVA NA POZICIJO UX OBLIKOVALEC

InterBlock

Eno izmed vodilnih svetovno znanih podjetij na področju razvoja elektronskih igralnih naprav s preko 30 letnimi izkušnjami.

PRIJAVA NA POZICIJO UI RAZVIJALEC PROGRAMSKE OPREME

Agiledrop d.o.o.

Agiledrop je hitro rastoče podjetje, ki razvija spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Marvel, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes ima ekipa za sabo več kot 200 uspešnih projektov, v svoje kroge pa vabijo več razvijalcev. Preveri povezavo spodaj!

PRIJAVA NA POZICIJO PHP/VUE.JS/HTML & CSS RAZVIJALEC

Še enkrat smo dokazali, da službe v programiranju so … In če smo iskreni, so nekatere več kot odlično plačane. Zadnji čas, da se odločiš menjati programersko službo in dodati novo izkušnjo v življenjepis, ali pa se nauči programiranja in vstopi v zanimiv svet “grajenja” tehnološkega sveta. Če te nekaj takega zanima, se pridruži šoli programiranja SmartNinja, kjer se boš naučil vseh potrebnih temeljev za nadaljevanje učenja programiranja. Odgovorili ti bomo na vprašanja, kot so zakaj je dobro programirati, kaj delajo programerji in ti podali zelo koristno znanje s pomočjo Pythona, HTML-ja in CSS-ja.

Nadaljuj z branjem