Blog

Novice, inspiracija in namigi

Zaposlitve v programiranju: avgust 2022

Zaposlitve v programiranju: avgust 2022

24.08.2022 Julija Jordan

Preveri trenutno razpisane oglase za delo na področju programiranja, IT-ja in ostalih developerskih služb. Tokrat smo nanizali pet najbolj odmevnih, na voljo pa jih je nekaj več kot 50.

Upravno sodišče Republike Slovenije

Te zanima, kako poteka delo programerja v javni upravi? Upravno sodišče Republike Slovenije med svoje vrste vabi programerja aplikacij.

Outbrain

Outbrain je ena največjih platform za priporočanje vsebine, ki navdušuje občinstvo s privlačnimi, prilagojenimi priporočili za vsebino, hkrati pa služi kot primarni partner za sodelovanje in platforma za digitalne medije. Podjetje išče izkušenega vodjo IT, ki bi se pridružil ekipi za informacijsko tehnologijo.

Sportradar

Sportradar podjetje (še vedno!) išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Computer Vision Tribeu. Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu.

ORYX Gaming

ORYX Gaming je vodilni ponudnik programske opreme in storitev za iGaming industrijo. Produkti ORYX zajemajo iGaming Platformo, Casino igre, Live Dealer, Sportsbook in Loterijske rešitve. V svoje vrste vabijo vodjo tehničnih integracij!

Gorenjska banka

Gorenjska banka išče okrepitve na področju bančniške tehnologije.

Čaka te kar nekaj zanimivih delovnih mest! V primeru, da veš še za kakšno, nam javi na [email protected] Srečno pri iskanju odlične nove službe!

zaposlitve programiranje

Poglej si naše tečaje

Programiranje za začetnike (online)

Programiranje za začetnike (online)

Kjerkoli 07.11.2022

Nauči se osnov programiranja in postani programer/ka! Na tečaju se uporablja programski jezik Python, ki je eden najbolj priljubljenih programskih jezikov.

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj
SQL in baze podatkov (online)

SQL in baze podatkov (online)

Kjerkoli 07.11.2022

Znanje načrtovanja podatkovnih baz je ena najpomembnejših veščin pri razvoju IT produktov. Prijavi se in se ga nauči!

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!