Blog

Novice, inspiracija in namigi

Zaposlitve v programiranju

Zaposlitve v programiranju

14.07.2021 Julija Jordan

Iščeš novo zaposlitev na področju programiranja? Spodaj smo nanizali najbolj vroče službe v programiranju to poletje.

Outfit 7 Outfit 7 je hitro rastoče in uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvijanjem iger - bodite del akcije, še preden milijoni uporabnikov po celem svetu pritisnejo "play" gumb! Podjetje vabi navdušence nad učenjem novih tehnologij in veščin.

PRIJAVA NA RAZPIS RAZVIJALEC IGER

PRIJAVA NA RAZPIS FRONTEND RAZVIJALEC

Iskra d.o.o.

Če vas zanima v mednarodnem podjetju s tradicijo, se prijavite na razpis za samostojnega razvijalca v podjetju Iskra. Iskra je svetovno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektrotehničnih izdelkov, s katerimi omogočijo izboljšane obstoječe aplikacije in uvajanje nove tehnologije na področju energetike in električnih komponent, ter v prometu in telekomunikacijah.

PRIJAVA NA POZICIJO SISTEMSKI INŽENIR V IT ODDELKU

Comtrade d.o.o.

Comtrade Gaming je vodilni dobavitelj programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. V svoje kroge vabijo več profilov programerjev.

PRIJAVA NA POZICIJO JAVA SOFTWARE INŽENIR

PRIJAVA NA POZICIJO UX OBLIKOVALEC

Creatim d.d. Šenčurski Creatim sestavlja ekipo za razvoj aplikacij s Symfony ogrodjem. V svoje kroge vabijo več developerjev, zato hitro preveri, ali ustrezaš kateremu od spodnjih opisov!

PRIJAVA NA RAZPIS BACKEND DEVELOPER

PRIJAVA NA RAZPIS MAGENTO DEVELOPER

PRIJAVA NA RAZPIS FRONTEND DEVELOPER

4FUTURE AGENCY

Digitalna marketinška agencija 4FUTURE agency v svoje kroge vabi backend developerja, zaželene so izkušnje z frontendom in optimizacijo UX.

PRIJAVA NA RAZPIS BACKEND DEVELOPER

Kreditna družba Ljubljana d.o.o.

Podjetje Kreditna Družba Ljubljana išče programerja, ki bo pomagal pri nadaljnjem razvoju spletne aplikacije in novih produktov. Hitrorastoče podjetje se ukvarja z izdajanjem potrošniških kreditov preko spleta, letos pa svoj spekter razvijajo na pdodročje poslovanja z avtomobilskimi lizingi, kreditnimi karticami in POS produkti.

PRIJAVA NA POZICIJO FULL STACK RAZVIJALEC

InterBlock

Eno izmed vodilnih svetovno znanih podjetij na področju razvoja elektronskih igralnih naprav s preko 30 letnimi izkušnjami.

PRIJAVA NA POZICIJO UI RAZVIJALEC PROGRAMSKE OPREME

Informa d.o.o.

Informa studio d.o.o. je del Informa skupine, enega vodilnih ponudnikov lead generation storitev na trgih Slovenije, Romunije, Hrvaške in Južnoafriške republike. Naše storitve uporablje tisoče podjetij, od malih in srednjih do velikih korporacij. V svoje kroge vabijo sodelavce na področju programiranja.

PRIJAVA NA POZICIJO PYTHON/DJANGO RAZVIJALEC

Agiledrop d.o.o.

Agiledrop je hitro rastoče podjetje, ki razvija spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Marvel, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes ima ekipa za sabo več kot 200 uspešnih projektov, v svoje kroge pa vabijo več razvijalcev. Preveri povezavo spodaj!

PRIJAVA NA POZICIJO PHP/VUE.JS/HTML & CSS RAZVIJALEC

MediaBiz d.o.o.

MediaBiz podjetje v svoje kroge vabi frontend developerja, izurjenega v programskem jeziku Angular.

PRIJAVA NA POZICIJO FRONTEND DEVELOPER (ANGULAR)

Tako, zgoraj je le nekaj omenjenih služb v velikih ali hitrorastočih podjetjih. Kot vidiš, služb v programiranju ne primankjuje, ravno obratno! Morda je čas za nov izziv v življenju, kaj praviš? Če pa nisi programer in te to morda zanima, pa vedno vabljen na naše SmartNinja tečaje programiranja, kjer se boš naučil vseh potrebnih temeljev za nadaljevanje učenja programiranja. Saj veš, najtežje je začeti!

zaposlitve smartninja zaposlitev programiranje

Poglej si naše tečaje

SQL in baze podatkov (online)

SQL in baze podatkov (online)

Kjerkoli 23.05.2022

Znanje načrtovanja podatkovnih baz je ena najpomembnejših veščin pri razvoju IT produktov. Prijavi se in se ga nauči!

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj
Web development 1 (online)

Web development 1 (online)

Kjerkoli 20.06.2022

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!