Blog

Novice, inspiracija in namigi

SmartNinja zaposlitve #6

SmartNinja zaposlitve #6

19.09.2018 Tjaša Kristan Petrič

Iščeš novo zaposlitev? Zate smo pregledali aktualna odprta delovna mesta:

  • Flexkeeping - Junior back-end developer - Mlado, a hitro rastoče podjetje z razvijanjem najnovejših tehnologij Flexkeeping išče junior back-end razvijalce.

  • GameArt - Junior front-end developer - GameArt je vodilni ponudnik visoko kakovostnih digitalnih iger. V svojo ekipo vabijo junior front-end razvijalce.

  • Agilcon - Različna delovna mesta - Agilcon je hitro rastoče podjetje, popolnoma osredotočeno na gradnjo najsodobnejših poslovnih rešitev v oblaku. Je vodilni regionalni partner podjetja salesforce.com.

  • Aspiria - Junior full-stack developer - Aspiria so eni od vodilnih razvijalcev programske opreme na področju IT, odprti so za začetnike.

  • Mega Panda / HS Plus d.o.o. - Mlad kolektiv, ki se ukvarja s spletno prodajo v 15 državah medse vabi samoiniciativne in komunikativne junior razvijalce na področju HTML/JS/CSS/PHP/MYSQL/WOOCOMMERCE in UX/PRODUCT SPECIALIST. Kontakt: jobs.it@hs-plus.com

  • Podjetje Preskok d.o.o. širi svojo ekipo, tokrat v svoje vrste vabijo web programerja (bodisi juniorja, bodisi bolj izkušenega). Zaželjeno je poznavanje PHP in/ali Python, MySql/MariaDB, JS (jQuery, Vue/Angular/React). Delo poteka v sproščeni ekipi od 9-17h, je tudi prilagodljiv delavnik. Plača je od 1300€ bruto naprej (odvisno od znanja in pričakovanj). Za več informacij kontaktiraj Jana Mrharja na jan.mrhar@preskok.si. (P.S.: Jan je tudi SmartNinja inštruktor)

  • Več IT kariernih priložnosti - Informacije: tamara@rekruter.si

zaposlitve službe

Poglej si naše tečaje

Programiranje za začetnike (online)

Programiranje za začetnike (online)

Kjerkoli 15.06.2020

Nauči se osnov programiranja in postani programer/ka! Na tečaju se uporablja programski jezik Python, ki je eden najbolj priljubljenih programskih jezikov.

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj
Web development 2 (online)

Web development 2 (online)

Kjerkoli 15.06.2020

Nadgradi svoje veščine web developmenta z naprednejšimi koncepti, znanjem pravilnega načrtovanja podatkovnih baz ter JavaScriptom!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!