Blog

Novice, inspiracija in namigi

SmartNinja zaposlitve #6

SmartNinja zaposlitve #6

19.09.2018 Tjaša Kristan Petrič

Iščeš novo zaposlitev? Zate smo pregledali aktualna odprta delovna mesta:

  • Flexkeeping - Junior back-end developer - Mlado, a hitro rastoče podjetje z razvijanjem najnovejših tehnologij Flexkeeping išče junior back-end razvijalce.

  • GameArt - Junior front-end developer - GameArt je vodilni ponudnik visoko kakovostnih digitalnih iger. V svojo ekipo vabijo junior front-end razvijalce.

  • Agilcon - Različna delovna mesta - Agilcon je hitro rastoče podjetje, popolnoma osredotočeno na gradnjo najsodobnejših poslovnih rešitev v oblaku. Je vodilni regionalni partner podjetja salesforce.com.

  • Aspiria - Junior full-stack developer - Aspiria so eni od vodilnih razvijalcev programske opreme na področju IT, odprti so za začetnike.

  • Mega Panda / HS Plus d.o.o. - Mlad kolektiv, ki se ukvarja s spletno prodajo v 15 državah medse vabi samoiniciativne in komunikativne junior razvijalce na področju HTML/JS/CSS/PHP/MYSQL/WOOCOMMERCE in UX/PRODUCT SPECIALIST. Kontakt: jobs.it@hs-plus.com

  • Podjetje Preskok d.o.o. širi svojo ekipo, tokrat v svoje vrste vabijo web programerja (bodisi juniorja, bodisi bolj izkušenega). Zaželjeno je poznavanje PHP in/ali Python, MySql/MariaDB, JS (jQuery, Vue/Angular/React). Delo poteka v sproščeni ekipi od 9-17h, je tudi prilagodljiv delavnik. Plača je od 1300€ bruto naprej (odvisno od znanja in pričakovanj). Za več informacij kontaktiraj Jana Mrharja na jan.mrhar@preskok.si. (P.S.: Jan je tudi SmartNinja inštruktor)

  • Več IT kariernih priložnosti - Informacije: tamara@rekruter.si

zaposlitve službe

Poglej si naše tečaje

Web development 1 (online)

Web development 1 (online)

Kjerkoli 17.08.2020

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj
SQL in baze podatkov (online)

SQL in baze podatkov (online)

Kjerkoli 24.08.2020

Znanje načrtovanja podatkovnih baz je ena najpomembnejših veščin pri razvoju IT produktov. Prijavi se in se ga nauči!

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!