Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Smartninja zaposlitve #11

Iščeš novo zaposlitev? Zate smo pregledali aktualna odprta delovna mesta:

Zebra Bi

Zebra BI je eden najbolj obetavnih startupov v Sloveniji in postavlja nove mejnike na področju vizualizacije podatkov. Njihov cilj je, da na enostaven in uporabniku prijazen način izboljšajo kakovost finančnih poročil.

Delujejo globalno. Njihov produkt je bil uvrščen na svetovno lestvico CIOReview Top 20 Data Visualization Solutions. Stranke imajo po vsem svetu, zaupajo jim podjetja kot so Microsoft, Facebook, Uber, Coca-Cola, Swarovski, Daimler, Philips, Elecrolux in številna druga.

Razvijajo produkte za več platform:

  • Zebra BI za Power BI, ki je namenjena uporabi na spletu (TypeScript, D3, HTML, CSS, SVG).
  • Zebra BI za Excel, ki zgrajena na Windows platformi (C#, Visual Studio, .NET, WPF).

Zaradi hitre rasti iščejo pomoč predvsem pri razvoju njihove spletne rešitve. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas v Ljubljani s 3 mesečnim poizkusnim obdobjem. Izzivov in možnosti za rast bo ogromno.

NLB d.d.

NLB d.d. je prejemnica certifikata Top Employer, ki potrjuje odličnost v zagotavljanju delovnih pogojev za zaposlene. Banka je del NLB Skupine, največje bančne in finančne skupine v Sloveniji, z edinstvenim položajem in strateško osredotočenostjo na izbrane trge JV Evrope.

Zavedajo se, da so za uspeh družbe ključni ljudje, zato je razvoj zaposlenih njihova osnovna skrb. Sodelavcem ponujajo delo v profesionalnem okolju, kjer za njihov razvoj skrbi NLB Izobraževalni center s 40-letno tradicijo. Prav tako se zavedajo pomembnosti usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja. So nosilec polnega certifikata Družini prijazno podjetje ter skrbijo, da njihovi sodelavci delajo v zdravem in varnem okolju.

Interblock

Eno izmed vodilnih svetovno znanih podjetij na področju razvoja elektronskih igralnih naprav s preko 30 letnimi izkušnjami.

Agilcon

Vodilni Salesforce partner v regiji, popolnoma osredotočen na gradnjo sodobnih CRM (Salesforce CRM) in HRM (Gecko HRM) poslovnih rešitev v oblaku. Zavedajo se, da so prav zaposleni Srce Agilcona, da je za uspešno delo potrebno strukturirano uvajanje in mentorstvo, ter da se želja po novem znanju z zaključenim uvajalnim obdobjem ne konča.

Hitra rast omogoča njihovim zaposlenim neprestan strokovni razvoj, prevzemanje novih odgovornosti in gradnjo kariere v okviru ene od najbolj dinamičnih razvijalskih skupnosti na svetu – Salesforce.com.

Ekipa Agilcona danes šteje več kot 50 sodelavcev: sestavljajo jo razvijalci, svetovalci za uvajanje poslovnih rešitev, vodje projektov, ekipa za marketing in prodajo ter skupne službe. Skupni imenovalec prav vseh pa je strast do tehnologije in soustvarjanja simpatičnega delovnega okolja.

Tokens.net kripto borza

Tokens.net je kripto menjalnica, ki povezuje več kot 30 različnih kripto omrežij in omogoča menjavo več kot 70 različnih trgovalnih parov.

Agiledrop

Imajo podobno ime kot malce višje omenjen Agilcon, ampak gre za povsem ločeno podjetje. Agiledrop je hitro rastoče podjetje, ki razvija spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Marvel, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes ima ekipa za sabo več kot 200 uspešnih projektov.

Iščejo naslednje profile razvijalcev:

Ascaldera

Podjetje s sedežem v Ljubljani se ukvarja z integracijo ERP sistemov. V svoje vrste vabijo Python razvijalce, odprti so tudi za junior programerje.

Kontakt oz. prijava za Python programerko/programerja: https://www.ascaldera.com/sl/zaposlitev/

In516ht

In516ht d.o.o. je podjetje iz Ljubljane, ki se ukvarja s podatkovno analitiko. V svoje vrste vabijo junior programerja/ko, ki zna HTML, CSS, JS ter Python. Prijave sprejemajo do konca novembra 2020 preko te povezave.

Nadaljuj z branjem