Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

SmartNinja zaposlitve #10

Iščeš novo zaposlitev? Zate smo pregledali aktualna odprta delovna mesta:

Optiweb je digitalna agencija, ki nudi izdelavo in optimizacijo spletnih strani ter digitalni marketing po meri. V svojo ekipo vabijo back-end razvijalce.

Geneplanet je inovativno, visokotehnološko podjetje prisotno v 30 državah po svetu, katerega osnovna dejavnost so raziskave in razvoj produktov s področja biotehnologije. Specializirani so za genetsko testiranje in analize na področju humane genetike. Pozicija, ki jo ponujajo je idealna za proaktivne front-end in back-end razvijalce, ki bi bili pripravljeni prevzelti odgovornost za razvoj in implementacijo njihovega novega inovativnega produkta – Health Intelligence platforme, ki je usmerjena v izboljšanje splošnega zdravja, telesne pripravljenosti, vitalnosti in dobrega počutja uporabnikov preko individualiziranega programa.

Prijava na Front-end pozicijo

Prijava na Back-end pozicijo

Agiledrop razvija napredne spletne rešitve na platformah Drupal in Magento. Medse vabijo začetnike, poleg tega pa omogočajo uvajanje in mentorstvo.

Agilcon je hitro rastoče podjetje, osredotočeno na gradnjo najsodobnejših poslovnih rešitev v oblaku. Odprta so različna delovna mesta, sprejemajo tudi začetnike.

Crea je inovativno podjetje, ki se osredotoča na napredne in zahtevne projekte na področju IT in poslovnih procesov. V svojo ekipo vabijo razvijalce, ponujajo mentorstvo in uvajanje.

Nadaljuj z branjem