Blog

Novice, inspiracija in namigi

Prvi korak v svet programiranja s SmartNinja tečajem!

Prvi korak v svet programiranja s SmartNinja tečajem!

21.06.2021 Julija Jordan

Kaj praviš na nov izziv?

Ljudje, ki znajo programirati, gradijo temelje za prihodnost tehnologije. S programiranjem se ti bo odprlo nešteto novih poti: pridružiš se lahko start-upu ☝🏻, začneš s spletno stranjo za svoj side-business 📈, vpelješ programersko znanje v trenutno službo 🔭, ali pa popolnoma spremeniš kariero in se odločiš biti programer ali programerka in delaš iz Bahamov. 😎

Ker, ZAKAJ NE?

Pravzaprav se programiranja ni težko naučiti. Marsikdo ob besedi »programer« pomisli na velike genije in »geeke«, a vse skupaj ni tako zapleteno, kot na prvo žogo izgleda. Da pa izveš, ali ti je programiranje pisano na kožo, pa lahko ugotoviš na preprost in poučen način. 👉 S SmartNinja tečajem Poletni teden programiranja!

Naučil/a se boš osnov, kot so: - Jezika HTML za pisanje strukture spletne strani in CSS za urejanje izgleda spletne strani - Delanje CSS razreza (layouts) - Uporaba orodij za razvijalce (developer tools) v brskalnikih - Uporaba urejevalnika kode Atom

Četudi ti je vse zgornje španska vas ... WORRY NOT. 😎 Tečaj je primeren za popolne začetnike.

V 4 dneh boš na lep in razumljiv način razjasnil vse naštete tematike. Inštruktor bo s tabo v živo, tako da ga lahko vprašaš prav v s e .

Več o tem, zakaj menimo, da bi se moraš programiranja naučiti kar čimprej, lahko prebereš v tem blog zapisu. Dejstvo je, da je povpraševanje po programiranju čedalje večje. Bodi del služb 21. stoletja tudi ti! Več o tečaju si preberi tukaj.

Poglej si naše tečaje

SQL in baze podatkov (online)

SQL in baze podatkov (online)

Kjerkoli 23.05.2022

Znanje načrtovanja podatkovnih baz je ena najpomembnejših veščin pri razvoju IT produktov. Prijavi se in se ga nauči!

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj
Web development 1 (online)

Web development 1 (online)

Kjerkoli 20.06.2022

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!