Blog

Novice, inspiracija in namigi

Prvi korak v svet programiranja s SmartNinja tečajem!

Prvi korak v svet programiranja s SmartNinja tečajem!

21.06.2021 Julija Jordan

Kaj praviš na nov izziv?

Ljudje, ki znajo programirati, gradijo temelje za prihodnost tehnologije. S programiranjem se ti bo odprlo nešteto novih poti: pridružiš se lahko start-upu ☝🏻, začneš s spletno stranjo za svoj side-business 📈, vpelješ programersko znanje v trenutno službo 🔭, ali pa popolnoma spremeniš kariero in se odločiš biti programer ali programerka in delaš iz Bahamov. 😎

Ker, ZAKAJ NE?

Pravzaprav se programiranja ni težko naučiti. Marsikdo ob besedi »programer« pomisli na velike genije in »geeke«, a vse skupaj ni tako zapleteno, kot na prvo žogo izgleda. Da pa izveš, ali ti je programiranje pisano na kožo, pa lahko ugotoviš na preprost in poučen način. 👉 S SmartNinja tečajem Poletni teden programiranja!

Naučil/a se boš osnov, kot so: - Jezika HTML za pisanje strukture spletne strani in CSS za urejanje izgleda spletne strani - Delanje CSS razreza (layouts) - Uporaba orodij za razvijalce (developer tools) v brskalnikih - Uporaba urejevalnika kode Atom

Četudi ti je vse zgornje španska vas ... WORRY NOT. 😎 Tečaj je primeren za popolne začetnike.

V 4 dneh boš na lep in razumljiv način razjasnil vse naštete tematike. Inštruktor bo s tabo v živo, tako da ga lahko vprašaš prav v s e .

Več o tem, zakaj menimo, da bi se moraš programiranja naučiti kar čimprej, lahko prebereš v tem blog zapisu. Dejstvo je, da je povpraševanje po programiranju čedalje večje. Bodi del služb 21. stoletja tudi ti! Več o tečaju si preberi tukaj.

Poglej si naše tečaje

Web development 1 (LJ)

Web development 1 (LJ)

Ljubljana 20.09.2021

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 449,00 EUR

Prijavi se na čakalno listo
Web development 2 (online)

Web development 2 (online)

Kjerkoli 27.09.2021

Nadgradi svoje veščine web developmenta z naprednejšimi koncepti, znanjem pravilnega načrtovanja podatkovnih baz ter JavaScriptom!

od 449,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!