Blog

Novice, inspiracija in namigi

Boštjan: Znanje, ki ga pridobiš na tečajih lahko uporabiš povsod!

Boštjan:  Znanje, ki ga pridobiš na tečajih lahko uporabiš povsod!

20.08.2019 Nina Mikec

Boštjan Cigan, fullstack razvijalec (Java, PHP, MySQL, JQuery, Javascript, SCSS, React) s petimi leti produkcijskih izkušenj je Smartninja Inštruktor, kjer uči tečaj Web development 1. Pri tem delu ga veseli širjenje znanja in poučevanja ljudi.

Boštjan pravi, da se na SmartNinja tečaj lahko prijavi vsak, ki ima veliko potrpljenja in smisla za reševanje neki logičnih ugank. Tu zelo rad omeni sestavljanje Rubikove kocke, saj meni, da je pri njenem sestavljanju potrebna prav tolikšna mera potrpljenja kot pri programiranju.

Njegov nasvet nekomu, ki želi začeti s programersko kariero, je:

”Pri programiranju so stalno prisotni novi izzivi, vložiti je treba veliko dela in razmišljanja, vendar zna biti ravno to zelo zabavno. Vse, kar zares potrebuješ je, velika mera potrpljenja in Google.”

Celoten pogovor z inštruktorjem Boštjanom si lahko pogledaš v spodnjem videoposnetku ⬇

Poglej si naše tečaje

Web development 1 (LJ)

Web development 1 (LJ)

Ljubljana 07.10.2019

Nauči se izdelovanja spletnih strani in spletnih aplikacij. Na 12-tedenskem tečaju boš spoznal/a tako front-end (HTML, CSS) kot back-end (Python) programiranje!

od 499,00 EUR

Prijavi se na tečaj
Programiranje za začetnike (LJ)

Programiranje za začetnike (LJ)

Ljubljana 21.10.2019

Nauči se osnov programiranja in postani programer/ka! Na tečaju se uporablja programski jezik Python, ki je eden najbolj priljubljenih programskih jezikov.

od 199,00 EUR

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na sveže SmartNinja e-novice!